Financial leasing bij Nationale Autolease is zeer interessant

Financial leasing bij Nationale Autolease is zeer interessant

22 February 2023 Off By Anais

Financial leasing bij Nationale Autolease is een goede optie voor iedere ondernemer, maar ook als particulier kan je hier heel goed terecht. Het grote voordeel van financial leasing bij Nationale Autolease is dat je, na afloop van de complete looptijd van de leaseovereenkomst, een eigen auto hebt, afbetaald en al. Maar er zijn nog meer voordelen van financial leasing bij Nationale Autolease te benoemen. Zo kun je hier ook terecht als ZZP'er of als startende ondernemer. De auto is vanaf de eerste betalingstermijn jouw verantwoordelijkheid. Je bent dus niet verplicht om gebruik te maken van bepaalde garages of dealers.

Financial leasing bij Nationale Autolease is ook iets voor jou

Je betaalt een vast bedrag per maand en rijdt daarvoor in een nieuwe of gebruikte auto. Net het model en type dat bij jou past. Het vaste bedrag per maand verandert tijdens de looptijd niet. Maar je moet wel het een en ander zelf regelen. Je moet er zelf voor zorgen dat de auto het onderhoud krijgt dat 'ie nodig heeft, dat je goed verzekerd bent tegen schade, diefstal, etc. en dat je wegenbelasting betaalt. Ook is het altijd verstandig om een goede pechhulpservice af te sluiten. Jij kunt bij financial leasing bij Nationale Autolease precies bepalen wat jouw budget per maand of per jaar is en er zo voor zorgen dat je alle betalingstermijnen kunt voldoen.

Rij elektrisch of juist op brandstof

Jij bepaalt welke auto of bestelauto goed bij je past. Dit kan gaan om een volledig elektrische auto, een auto die rijdt op brandstof of een hybride exemplaar. Je kiest voor een grote , luxe auto als je veel de weg op moet of een ruime bestelbus voor als je op klus moet. Wil je deze auto alleen privé rijden? Dan kies je er natuurlijk voor om een auto te bestellen bij financial leasing bij Nationale Autolease die perfect is voor jouw gezin. Kies altijd precies die auto die het best bij jou en je bedrijf past.

Een vast bedrag per maand, dat geeft duidelijkheid

Wanneer je precies weet wat je auto iedere maand kost, dan is dat een zekerheid die je hebt. Je moet ervoor zorgen dat je iedere maand dat bedrag kunt voldoen en dat je kunt tanken. Je komt dan niet voor verrassingen te staan en je hebt altijd een fijne auto tot je beschikking. Door dat vaste bedrag per maand vooraf al te sparen zorg je ervoor dat je altijd op tijd kunt betalen. Zo wordt financial leasing bij Nationale Autolease ook voor jou interessant!